Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ORION

ru ua en    Головна  | Новини | Продукція | Гарантія | Про компанію | Контакти | Партнери
 

Категорії




Новини




Пошук по сайту




Рекомендуємо

Авто холодильник ORION CF-400BR
40л, 46Вт, 4,2кг
Ваги ORION OS0020M
Механічні
Авто CD/MP3 ресивер ORION CPD-280U
MP3/CD-R/-RW плеєр, USB, перемикач підсвічування
Ультразвуковий зволожувач ORION ORH-022T
1,8л/ 8 годин роботи
Кавоварка ORION OR-CM04
Еспресо, 1,25л, 1050Вт

Новини продуктів та технологій

Незалежне тестування зволожувача повітря ORION ORH-022F
Зволожувач повітря багатьма сприймається як мало не найнеобхідніша річ в будинку. Це і недивно, адже панельні будинки, кондиціонери, центральне опалювання - чинники, що знижують вологість. Низька вологість в квартирі, як відомо, погано впливає на здоров'я людини, а якщо ця людина - дитина, то дія сухого повітря украй негативна.

Незалежне тестування вентилятора ORION OR-OF16HS
Нарешті настало довгоочікуване літо. Але окрім відпустки, пляжів, морозива, ця пора року тримає у собі й неприємні моменти, а саме - нестерпну спеку, задушливі приміщення, розжарене і сухе повітря. Можна, звичайно, втекти від усього цього на пляж і насолоджуватись прохолодним морським бризом, але, на жаль, можливість ця є не завжди, та і робочі будні через високу температуру ніхто не відмінить. Тому на допомогу нам приходить різна кліматична техніка.

Незалежне тестування електросушарки для овочів і фруктів OR-FD01
Сушені фрукти і овочі - відмінне джерело вітамінів і корисних речовин взимку. Їх можна вживати як своєрідні ласощі, використовувати у приготуванні страв, а можна варити компот з сухофруктів. Ось тільки на сушку продуктів у природних умовах йде багато часу. Виробники побутової техніки звернули увагу на цей нюанс і запропонували прискорити і полегшити процес висушування продуктів за допомогою спеціального приладу - електросушарки для овочів і фруктів.

Незалежне тестування блендера ORB-013
У наш час завантаження і постійної нестачі часу просто неможливо обійтися без маленьких побутових помічників. Адже набагато приємніше провести час із близькими людьми, ніж витрачати його, знаходячись на кухні. Блендер є саме тим самим приладом, який можна сміливо назвати другою правою рукою.

Незалежне тестування триммера для стрижки волосся у носі та вухах ORION OR-NT01
Багато чоловіків стикаються з такою делікатною проблемою, як небажана і щільна рослинність в носі і вухах. Позбавлятися від цієї незручності можна різними способами, але найшвидший і безболісний - це застосування спеціального триммера.

Незалежне тестування електробритви ORION OR-SH3002
В наші дні бритва є незамінним помічником для кожного чоловіка. Але для того, щоб процес гоління, якщо не приносив задоволення, але, принаймні, не засмучував, бритва має бути зручною, функціональною та ефективною.

Незалежне тестування м'ясорубки OR-MG01
Приємно порадувати себе і близьких підрум'яненими м'ясними котлетками, соковитою тюфтелькою або ароматними пельменями. Фарш для цих блюд, звичайно ж, можна придбати і в магазині, але краще і надійніше змолоти м'ясо самостійно. Виробники побутової техніки пропонують нам не витрачати власні сили, і для перемолу м'яса скористатися електричною м'ясорубкою.

Незалежне тестування сендвіч-тостеру ORION OR-SM04
Приємно іноді побалувати себе чимось смачненьким. У кожного, звичайно ж, свої переваги, але на наш погляд, гарячий сендвіч цілком підходить під це поняття. Тим паче, що варіантів його приготування багато - сендвіч з сиром, з сиром і шинкою, з овочами, і навіть з шоколадом і бананами.

Незалежне тестування йогуртниці OR-YM01
У наш час неідеальної екології і стресового життя багато хто почав замислюватись про правильне і здорове харчування. На жаль, не можна бути повністю впевненим у продуктах, які знаходяться на полицях в магазинах, - особливо, якщо говорити про йогурти. Коли читаєш склад йогурту і бачиш усі інгредієнти, що входять до нього, мимоволі згадується таблиця Менделєєва.

Показано 1 - 9 з 9 новин | Сторінка 1 з 1

< назад 1 далі >